top of page

LUNCHMENY

VECKA 49

Måndag:

Boeuf bourguignon med sidfläsk, svamp, potatispuré.
Dillstekt fisk, kapris, purjolök, brynt smör, potatis.

Tisdag:

Citron & örtkarré, skysås, rotfruktsgratäng.
Fisk i ugn, picklad gulbeta, hummersås, potatis.

 

Onsdag:

Pannbiff, gräddsås, gurka, lingon, potatis.
Paus fiskgryta, rotfrukter, tomat, aioli.

 

Torsdag:

Pytt i panna, ägg, betor alt: Falukorv, stuvade makaroner.
Parmesangratinerad fisk, tomataioli, fiterad potatis.

 

Fredag:

Wallenbergare, smör, lingon, potatispuré.
Kolja, gräddstuvad savoykål, kavring, potatis.

VECKANS
VEGETARISKA

Haloumi & morotsbiff, matvetesallad, ajvardipp.

PAUS LILLA
EXTRA

Veckans pasta   139 kr

Lasagne   139 kr

Med reservation för eventuella ändringar

DAGENS: 139 kr

inkl. smör, bröd, salladsbuffé, dryck & kaffe

DAGENS AVHÄMTNING: 105 kr

inkl. smör, bröd & sallad

DAGENS AVHÄMTNING: 100 kr

(enbart matlåda)

LUNCHKUPONGER: 1250 kr

(äta här)

LUNCHKUPONGER: 990 kr

(avhämtning)

bottom of page