LUNCHMENY

VECKA 49

Måndag:

Pytt i panna, betor, ägg alt. frukostkorv, pepparotssås, kokt potatis.

Lax, hummerpepparsås, sugarsnaps, smörad potatis.

Tisdag:

Fläskfilépanna, dijonsås, stekta champinjoner, sauterad potatis.

Pocherad fisk, saffransås, julienne, örtstomp.

 

Onsdag:

Kålpudding, gräddsås, rårörda lingon, kokt potatis.

Stekt fisk, kapris, lök, rödbetor, brynt smör, kokt potatis.

 

Torsdag:

Ärtsoppa, fläsk, pannkakor alt. blodpudding, sidfläsk, fikonchutney.
Panko bakad fisk, stuvad spenat, ägg, kokt poatis.

 

Fredag:

Skomakarlåda a la paus, bacon, rödvinsky, haricots vert, potatispuré.

Ugnsbakad fisk, parmachips, krämig salviasås, parmesanstomp.

VECKANS
VEGETARISKA

Japanska kålplättar, sojadipp, vårlöksallad.

PAUS LILLA
EXTRA

Veckans pasta, 115 kr

Lasagne 115 kr

Snitzel, ärtor, kapris, citron,

kryddsmör, skysås, friterad potatis.    139 kr

Med reservation för eventuella ändringar

DAGENS: 115 kr

inkl. smör, bröd, salladsbuffé, dryck & kaffe

DAGENS AVHÄMTNING: 94 kr

inkl. smör, bröd & sallad

DAGENS AVHÄMTNING: 89 kr

(enbart matlåda)

LUNCHKUPONGER: 1100 kr

(äta här)

LUNCHKUPONGER: 935 kr

(avhämtning)