top of page

LUNCHMENY

VECKA 17

Måndag:

Friterad kyckling, citronsmör, tomat & basilika sky, mandelpotatis.
Citronbakad fisk, dillvelouté, potatispuré.

​

Tisdag:

Lammfärsbiff, paprikagräddsås, bakad tomat, potatiskaka.
Kolja, äpple & kålrabbi, champagnesås, potatis.

 

Onsdag:

Kumminbakad fläsksida, morot, äppelcidersky, råstekt potatis.        
Stekt fisk, dansk remouladsås, ärtor, potatis.

 

Torsdag:

Gulasch på högrev, gräddfil, syrad gurka, potatis.
Havets Wallenbergare, skirat smör, ärtor, potatispuré.

 

Fredag:

Kalv tri-tip, pepparsås, broccoli, rostad potatis.
Stekt fisk, kapris & citronkräm, ärtor, örtstomp.

VECKANS
VEGETARISKA

Grönsakslasagne, mozzarella, örtsallad.

PAUS LILLA
EXTRA

Veckans pasta   139 kr

Lasagne   139 kr

Med reservation för eventuella ändringar

DAGENS: 139 kr

inkl. smör, bröd, salladsbuffé, dryck & kaffe

DAGENS AVHÄMTNING: 105 kr

inkl. smör, bröd & sallad

DAGENS AVHÄMTNING: 100 kr

(enbart matlåda)

LUNCHKUPONGER: 1250 kr

(äta här)

LUNCHKUPONGER: 990 kr

(avhämtning)

bottom of page