


LUNCHMENY
VECKA 45
Måndag:
Fläskfilé, grönpepparsås, haricots verts, råstekt potatis.
Lax, brynt smörsås, sockerärtor, potatis.
Tisdag:
Raggmunk, stekt fläsk, lingon.
Fisk- och skaldjursminestrone, aioli, krutonger.
Onsdag:
Högrevsgryta, timjan & citron, rostade rotfrukter, potatis.
Stekt fisk, remouladsås, ärtor, potatis.
Torsdag:
Panerad kyckling, skysås, aioli, rostad potatis.
Ångad fisk, tomat- och fänkålsbuljong, saffransrisotto.
Fredag:
Färsbiff Rydberg, senapsgrädde, rödvinssås, tärnad potatis.
Ugnsbakad torsk, gräddkokt spenat, hackat ägg, potatis.
VECKANS
VEGETARISKA
Kikärtsbiff, aubergineröra, rödkålssallad, bulgur.
PAUS LILLA
EXTRA
Veckans pasta 145 kr
Lasagne 145 kr
Med reservation för eventuella ändringar
DAGENS: 145 kr
inkl. smör, bröd, salladsbuffé, dryck & kaffe
DAGENS AVHÄMTNING: 114 kr
inkl. smör, bröd & sallad
DAGENS AVHÄMTNING: 109 kr
(enbart matlåda)
LUNCHKUPONGER: 1250 kr
(äta här)
LUNCHKUPONGER: 990 kr
(avhämtning)

