LUNCHMENY

VECKA 19

Måndag:

Ostgratinerad falukorv, äpple & lök, potatispuré.

Stekt fisk, grönsakssås, picklad äpple & kål, kokt potatis.

                  

Tisdag:

Panerad kyckling, chipotlesmör, skysås, tomatsalsa, rostad potatis.

Ångad torsk, tomat & fänkålsbuljong, bakad fänkål, risotto.

 

Onsdag:

Rotmos, fläskbog, buljong, senap.

Lax, vitvinssås, grön sparris, kokt potatis.

 

Torsdag:

Vad köket erbjuder - Kristi himmelsfärdsdag.

 

Fredag:

Biff special, dijonsenap & grädde, saltgurka, tärnad potatis.

Gös, örtveloute, friterad broccoli, kokt potatis.

VECKANS
VEGETARISKA

Bönquesadilla, avokadokräm, sallad, grönsaksris.

PAUS LILLA
EXTRA

Veckans pasta, 110 kr

Lasagne m. tomatsås & parmesan, 110 kr

Paus Snitzel, kryddsmör, kapris, ärtor, skysås, rostad potatis, 149 kr

Med reservation för eventuella ändringar

DAGENS: 110 kr

inkl. smör, bröd, salladsbuffé, dryck & kaffe

DAGENS AVHÄMTNING: 90 kr

inkl. smör, bröd & sallad

DAGENS AVHÄMTNING: 85 kr

(enbart matlåda)

LUNCHKUPONGER: 1100 kr

(äta här)

LUNCHKUPONGER: 935 kr

(avhämtning)