


LUNCHMENY
VECKA 49
Måndag:
Boeuf bourguignon med sidfläsk, svamp, potatispuré.
Dillstekt fisk, kapris, purjolök, brynt smör, potatis.
Tisdag:
Citron & örtkarré, skysås, rotfruktsgratäng.
Fisk i ugn, picklad gulbeta, hummersås, potatis.
Onsdag:
Pannbiff, gräddsås, gurka, lingon, potatis.
Paus fiskgryta, rotfrukter, tomat, aioli.
Torsdag:
Pytt i panna, ägg, betor alt: Falukorv, stuvade makaroner.
Parmesangratinerad fisk, tomataioli, fiterad potatis.
Fredag:
Wallenbergare, smör, lingon, potatispuré.
Kolja, gräddstuvad savoykål, kavring, potatis.
VECKANS
VEGETARISKA
Haloumi & morotsbiff, matvetesallad, ajvardipp.
PAUS LILLA
EXTRA
Veckans pasta 139 kr
Lasagne 139 kr
Med reservation för eventuella ändringar
DAGENS: 139 kr
inkl. smör, bröd, salladsbuffé, dryck & kaffe
DAGENS AVHÄMTNING: 105 kr
inkl. smör, bröd & sallad
DAGENS AVHÄMTNING: 100 kr
(enbart matlåda)
LUNCHKUPONGER: 1250 kr
(äta här)
LUNCHKUPONGER: 990 kr
(avhämtning)
